Συγκέντρωση οικονομικής ενίσχυσης για τους ανθρώπους της Θεσσαλίας


Στην πρώτη γραμμή, μαζί με πολλούς αλληλέγγυους πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν τα θύματα αυτής της τεράστιας καταστροφής στις περιοχές της Θεσσαλίας, στέκεται το Humanity Greece. Εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής αντικρίζουν οι εθελοντές μαζί με τους κατοίκους που ήδη έχουν καταφέρει να επιστρέψουν στα σπίτια τους μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας, ενώ η οσμή από τα νεκρά ζώα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα.

Έχει δημιουργηθεί η μεγαλύτερη αλυσίδα στήριξης στη χώρα για τους συνανθρώπους μας με καθημερινές αποστολές φορτηγών στη Θεσσαλία συνοδευμένα από εθελοντές τα οποία ξεφορτώνονται απευθείας στις κοινότητες των πιο απόμερων χωριών που έχουν κυριολεκτικά πνιγεί.

Οι εθελοντές του Humanity Greece προσπαθώντας να ανταποκριθούν στις συνεχείς και πολυάριθμες ανάγκες των συνανθρώπων μας συνεχίζουν να καλύπτουν τόσο έξοδα μεταφοράς όσο άμεσης αγοράς για όσα είδη υπάρχουν σε άμεση ανάγκη.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας, μπορούν να προβούν σε άμεση οικονομική κατάθεση στους παρακάτω επίσημους λογαριασμούς:
Tραπεζικός λογαριασμός:

Τράπεζα EUROBANK / Δικαιούχος: HUMANITY GREECE

IBAN: GR9802600460000370201071357
Swift Code: EFGBGRAA

Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να έχουν την ένδειξη “ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ”

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας στο 210 5226379 ή στο [email protected].

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ