Αρωγός του Humanity Greece για την στήριξη των πληγεισών οικογενειών όλης της χώρας η Beiersdorf Hellas

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece για τους ανθρώπους που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τα ανεξέλεγκτα πύρινα μέτωπα και τις επιζήμιες πλημμύρες, και είδαν τις περιουσίες και τον τόπο τους να καταστρέφονται.

Από την πρώτη στιγμή, που οι ζοφερές αυτές δοκιμασίες άρχισαν να μαίνονται σε όλη τη χώρα, οι εθελοντές του Humanity Greece βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, παρέχοντας στήριξη και εφοδιάζοντας άμεσα τους πυροσβέστες, εθελοντές πυροσβέστες και πολίτες με είδη πρώτης ανάγκης.

Στο πλευρό του Humanity Greece βρίσκεται και η Beiersdorf Hellas, η οποία γίνεται μέρος της αλυσίδας αλληλεγγύης εξασφαλίζοντας σημαντική οικονομική ενίσχυση για την άμεση και αποτελεσματική  στήριξη των πολιτών και οικογενειών που έχουν πληγεί και συνεχίζουν να πλήττονται. Με μηνιαίο πακέτο στήριξης για το διάστημα Σεπτέμβριος 2023 – Δεκέμβριος 2023, η Beiersdorf Hellas δηλώνει έμπρακτα της στήριξής της, στους πληγέντες και στo πολυετές και αδιάληπτο κοινωνικό έργο της ομάδας του Humanity Greece.

H συμβολή της θα αξιοποιηθεί σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικά και καθαριστικά είδη διαμορφωμένα σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε οικογένειας καλύπτοντας έτσι βασικές ανάγκες τους σε μηνιαία βάση. Μέσα από το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece, το οποίο είναι προσβάσιμο σε όλους, κάθε μήνα αξιολογούνται νέες οικογένειες και εντάσσονται στο μητρώο ωφελούμενων μετά τον σχετικό έλεγχο.

Λίγα λόγια για τη Beiersdorf:

H Beiersdorf με πολύχρονη παρουσία στο χώρο της ομορφιάς και της φροντίδας υποστηρίζει υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας, και πρωτοπόρες δερματολογικές έρευνες εδώ και 140 χρόνια. Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιό της εταιρείας πλαισιώνουν, κορυφαία διεθνή brands μεταξύ των όποιων η NIVEA και το Hansaplast. Ανάμεσα στις θεμελιώδεις αξίες της Beiersdorf βρίσκεται η Φροντίδα η οποία εκτείνεται πέρα από τη φροντίδα της επιδερμίδας στη φροντίδα για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, και παίρνει μορφή μέσα από τις κοινωνικές δράσεις και την έμπρακτη στήριξη της εταιρείας σε περιστατικά κοινωνικής και περιβαλλοντικής κρίσης.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Beiersdorf Hellas, Θεόδωρο Πουλόπουλο «H Beiersdorf  διαθέτει μια ισχυρή ατζέντα με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και την κοινωνική φροντίδα η οποία παίρνει μορφή μέσα από τη έμπρακτη στήριξη ανθρωπιστικών οργανισμών με ουσιαστικό έργο και κοινωνικό αντίκτυπο».

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ