Θεσσαλία: Συνεχείς αποστολές στους συνανθρώπους μας από το Humanity Greece

Συνεχίζεται ασταμάτητα η αλυσίδα στήριξης για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τα πάντα από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία και Μαγνησία στο Humanity Greece έχει στηθεί κυριολεκτικά μια πελώρια αλυσίδα αλληλεγγύης.

Οι εθελοντές του Humanity Greece που από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν την μεγαλύτερη αλυσίδα αλληλεγγύης στη χώρα ενώ ταξιδεύουν μέρα παρά μέρα σε όλα τα χωριά και βοηθούν στο συντονισμό και την οργάνωση τόσο των αγαθών όσο της κατανομής των ειδών στον κόσμο.

Με μεγάλη δυσκολία, αφού μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου είναι κατεστραμμένο, εθελοντές καταφθάνουν στις πλατείες και στα σημεία των χωριών προσφέροντας μαζί με τα αγαθά μια αγκαλιά ανθρωπιάς και ελπίδας.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών βρίσκονται στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο – Μυλλέρου 76, Μεταξουργείο όπου εκεί προσφέρουν χειρωνακτική στήριξη κάνοντας συλλογή, διαλογή, πακετάρισμα ενώ φορτώνουν καθημερινά φορτηγά και βαν για να ταξιδεύουν στα χωριά συνοδευμένα από εθελοντές του Humanity Greece. Παράλληλα, σε πλήρη λειτουργία για την ουσιαστική ενημέρωση όλων των πολιτών της χώρας βρίσκεται η Γραμμή 210 5226 379 την οποία μπορείτε και να καλείτε για να λάβετε κάθε ενημέρωση για τα σημεία που έχουν πληγεί.

Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις στο εθελοντικό έργο των εθελοντών πατώντας ΕΔΩ

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ