Η Sephora δίπλα στο έργο του HumanityGreece στηρίζοντας τους εθελοντές δασοπυροσβέστες

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης για τους ανθρώπους και τα ζώα που βρίσκονται στα πύρινα μέτωπα και βλέπουν τον τόπο τους να φλέγεται με εθελοντές να βρίσκονται κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή. Από την πρώτη στιγμή, που οι φωτιές άρχισαν να καίνε τη χώρα ανεξέλεγκτα και κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, συμπολίτες μας ανέλαβαν την πρωτοβουλία να γίνουν μέρος της αλυσίδας του Humanity Greece ώστε να συλλεχθούν οργανωμένα είδη έκτακτης ανάγκης.

Οι εξειδικευμένοι εθελοντές του Humanity Greece ανεφοδιάζουν με είδη έκτακτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικά είδη τους πυροσβέστες, τους εθελοντές πυροσβέστες, τους πολίτες και τα Κέντρα Υγείας των περιοχών που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα είδη για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που φτάνουν συνεχώς για τις πρώτες βοήθειες.

Για την άμεση στήριξη των πυροσβεστών, εθελοντών και πολιτών η Sephora προχώρησε σε οικονομική ενίσχυση στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο Ελλάδας ώστε να αγοραστούν άμεσα είδη έκτακτης ανάγκης αλλά και ειδικός εξοπλισμός πυρόσβεσης.

Λίγα Λόγια για την Sephora:

Η Sephora είναι η πιο αγαπημένη κοινότητα ομορφιάς στον κόσμο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία beauty retail για παθιασμένους πελάτες, αλλά και καινοτόμες μάρκες ομορφιάς. Από το ντεμπούτο της στη Γαλλία πριν από περισσότερα από 50 χρόνια, η Sephora κατέχει ηγετική θέση στο omni-retail παγκόσμιο κύρος, εμπνέοντας πελάτες να  εξερευνήσουν ένα σύμπαν ομορφιάς και ευεξίας με μια συνεχώς μεταβαλλόμενη σειρά προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών επωνυμίας, από κλασικές επιλεκτικές επωνυμίες έως αποκλειστικές ανεξάρτητες, και τη Sephora Collection που έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς. Ανήκει στην LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, τον κορυφαίο όμιλο ειδών πολυτελείας στον κόσμο. Η αριστεία, η καινοτομία και το επιχειρηματικό πνεύμα της Sephora την έχουν αναδείξει σαν omnichannel beauty πρωτοπόρα εταιρεία σε 35 χώρες. Στην Ελλάδα έχει 31 καταστήματα και eshop.

Σύμφωνα με την Μαρίλια Τόμπρα, Γενική Διευθύντρια Sephora Ελλάδας, Η Sephora βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της χώρας και σε ανθρωπιστικούς οργανισμούς όπως το Humanity Greece που βοηθάει έμπρακτα τους πληγέντες από τις επιπτώσεις των πυρκαγιών,  συνδράμοντας ουσιαστικά στο πολύτιμο έργο των εθελοντών. Η εταιρία έχει σαν βασικό στρατηγικό πυλώνα το sustainability και τις “πράσινες πρακτικές”, ενώ η προστασία του περιβάλλοντος είναι προτεραιότητα για τον κάθε εργαζόμενό μας”.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ