Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023: Δίπλα στη Θεσσαλία μέσω του Humanity Greece

H Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 συνεργάζεται με την εθελοντική οργάνωση «Humanity Greece» και προσκαλεί το κοινό να συμβάλει στη στήριξη των μαθητών και των οικογενειών τους

Η Amita Motion αναλαμβάνει την πρωτοβουλία έμπρακτης υποστήριξης συνανθρώπων μας σε ανάγκη, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας. Συνεργάζεται με την εθελοντική οργάνωση «Humanity Greece» και προσκαλεί το κοινό να συμβάλει στη στήριξη των μαθητών και των οικογενειών τους. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023, όλοι μαζί συγκεντρώνουμε σχολικά είδη, ρούχα και μάσκες για τους μαθητές των περιοχών σε ανάγκη. Όλοι μαζί στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια στη Θεσσαλία!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion, ο μεγαλύτερος και ο πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, έρχεται για 18η χρονιά, με ελεύθερη είσοδο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο ΟΑΚΑ, έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης», στο P5.

Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023, σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Humanity Greece», θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου ο καθένας μας θα μπορεί να προσφέρει σχολικά είδη, ρούχα και μάσκες για τους μαθητές των περιοχών που επλήγησαν στη Θεσσαλία.

«Ας στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα θετικής ενέργειας στους μαθητές σε ανάγκη!»

Η πιο θετική συναυλία της χρονιάς, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion, παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό line up με 26 αγαπημένους καλλιτέχνες, που θα προσφέρουν μοναδικές μουσικές εμπειρίες ψυχαγωγίας σε 6 ώρες μουσικής!

Η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει live για πρώτη φορά το τραγούδι που δημιούργησε με την Amita Motion, με τίτλο «Ό,τι πεις»! Στη σκηνή της Hμέρας Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion θα βρεθούν οι FY, Hawk, Ivan Greko, Kidd, Kings, Mc Daddy, Mente Fuerte, Playmen & Klavdia, Saske, Sidarta, Sigma, Trannos, Αναστασία, Καλομοίρα!
Μαζί τους οι Daphne Lawrence, Ellize, Evangelia, Greg, KG, Lila, Zaf, Τάνια Μπρεάζου, Μίλτος Χαρόβας!
Guest Star ο Σάκης Ρουβάς!

Τη μεγαλύτερη μουσική εμπειρία της χρονιάς θα παρουσιάσουν η Dat Lilly, η Venetia Kamara και θα συμμετέχει και ο John Tsioras.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LINE UP ΤΗΣ
ΗΜΕΡΑΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2023 ΑΠΟ ΤΗΝ AMITA MOTION:

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ