Μέσα στα χωριά της Θεσσαλίας οι εθελοντές μας για ανεφοδιασμούς

Εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής αντικρίζουν όσοι κάτοικοι καταφέρνουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Το νερό δεν άφησε τίποτα στο πέρασμά του, ενώ η οσμή από τα νεκρά ζώα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα.

Οι εθελοντές του Humanity Greece καθημερινά βρίσκονται στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο – Μυλλέρου 76, Μεταξουργείο όπου έχει δημιουργηθεί μια πελώρια αλυσίδα αλληλεγγύης για τους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Στον Παλαμά Καρδίτσας, και τα γύρω χωριά, μετά τις πλημμύρες, οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το κίνδυνο μολυσματικών ασθενειών εξαιτίας των νεκρών ζώων, των σωρών από σκουπίδια που θέλουν πέταμα αλλά και άλλων επιβλαβών υλικών που παρέσυραν τα ορμητικά νερά. Τα νερά σάπισαν τα πάντα στα περισσότερα σπίτια του Δήμου Παλαμά, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αναγκαστούν να πετάξουν σχεδόν όλα τους τα υπάρχοντα. Αρκετά φαρμακεία δεν έχουν βασικά φάρμακα.

Με καθημερινά δρομολόγια από την Αθήνα προς όλα τα πλημμυρισμένα χωριά, οι εθελοντές του Humanity Greece εξασφαλίζουν ότι τα αγαθά δίνονται απευθείας στους ανθρώπους που μας έχουν άμεση ανάγκη.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ