Κοπή Πίτας για όλη την ομάδα εθελοντρι|ών του Humanity Greece στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης όλη η ομάδα εθελοντριών|ντών του Humanity Greece, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου παράλληλα με το καθιερωμένο μαγείρεμα, βρέθηκε στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο για τον ετήσιο απολογισμό δράσεων της ομάδας και την Κοπή της πίτας.

Πάνω από 100 εθελόντριες|ες βρέθηκαν στο Humanity για το καθιερωμένο ετήσιο party ενώ ταυτόχρονα ετοιμάστηκαν 150 μερίδες φρέσκου φαγητού με την καθοδήγηση του γνωστού Vegan Chef, Πάνου Μαγουλά. Έπειτα η ομάδα των Street Workers μοίρασε τις μερίδες στους άστεγους συνανθρώπους μας.

Η υπεύθυνη εθελοντών του Humanity, Άννα Παπαδοπούλου, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλη την ομάδα που πάντα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να ανακουφίσει κάθε Άνθρωπο που βρίσκεται σε άμεση ανάγκη. Τόνισε την σημαντικότητα ύπαρξης της ομάδας μας για την ΚτΠ και ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα ενέργειες μας στις πληγείσες περιοχές της χώρας.

Κόψαμε την βασιλόπιτα μας, δωρεά των ζαχαροπλαστείων FRESH που εξασφάλισαν τόσο την πίτα μας όσο την απσοτολή βασιλόπιτων σε οικογένειες που στηρίζουμε εντός της Αττικής.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ