Φρίκη στην Ξάνθη για 500 αδέσποτα – Μάθε πως μπορείς να βοηθήσεις

Έχουμε όλοι σοκαριστεί με τις εικόνες που έρχονται από την Ξάνθη. Πόσο πίσω είμαστε σαν χώρα, το επιβεβαιώνουν καθημερινά τα γεγονότα. Ανάμεσα στα 5.000 αδέσποτα που μετρά η Ξάνθη, 500 ζώα υποφέρουν και αρρωσταίνουν μέρα με τη μέρα. Τρώνε το ένα το άλλο, πεθαίνουν αβοήθητα, εγκλωβισμένα σε μία χωματερή.

500 ζώα και ελάχιστοι εθελοντές χρειάζονται την βοήθεια όλων μας. Έχουμε έρθει σε επικοινωνία με τα Adespotoulia Xanthis και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Για αρχή συλλέγουμε τροφές μαζί με την DOGS VOICE και αντιπαρασιτικά στο χώρο του Humanity Greece

Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί από τις 24/01 έως Σάββατο 27/01 ώστε να αναχωρήσουν για Ξάνθη από Δευτέρα. Όποιος επιθυμεί να προσφέρει γι’ αυτά τα ζώα, η συλλογή θα πραγματοποιείται τις παραπάνω ημέρες [καθημερινές 11:00-17:00 & Σάββατο 11:00-15:00] στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity, Μυλλέρου 76, Αθήνα 104 36.

Πάνω από 500 σκυλιά ζουν μέσα στη χωματερή χωρίς να υπάρχει καμιά πρόνοια για την τύχη τους

Όπως καταγγέλλει η φιλοζωική οργάνωση «Αδεσποτούλια Ξάνθης» οι ευθύνες δήμου και της περιφέρειας έχουν γίνει «μπαλάκι» και το πρόβλημα δεν λύνεται.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η φιλοζωική «Αδεσποτούλια Ξάνθης» είναι πραγματικά σοκαριστική, καθώς πάνω από 500 σκυλιά ζουν μέσα στη χωματερή χωρίς να υπάρχει καμιά πρόνοια για την τύχη τους.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 5226379

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ