Μέριμνα για τα ζώα των αστέγων του Δ. Αθηναίων από την ομάδα του HumanityGR σε συνεργασία με το Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Στο πλαίσιο των Δράσεων Street Work και με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας και στα ζώα συντροφιάς των αστέγων, η Πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α., Μελίνα Δασκαλάκη και στελέχη των ομάδων Street Work συναντήθηκαν σήμερα με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για τα αδέσποτα ζώα, Σεραφίνα Αβραμίδου και την ιδρύτρια του εθελοντικού οργανισμού Humanity Greece, Γεωργία Παράσχου.

Αναγνωρίζοντας τον πολύτιμο δεσμό ανάμεσα στους αστέγους και τα ζώα τους, συζήτησαν τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου παροχής υπηρεσιών για τους τετράποδους φίλους τους.

Με συνεργασία και συντονισμένες δράσεις, καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό θα βρεθεί σύντομα στο πλευρό τους, προσφέροντας κτηνιατρικούς ελέγχους, συμβουλές και είδη φροντίδας. Με γνώμονα ότι η μέριμνα για τα ζώα των ανθρώπων που διαβιούν στον δρόμο, είναι μια ακόμη κίνηση καλοσύνης και υποστήριξης προς εκείνους.

Πιο συγκεκριμένα, στο επόμενο διάστημα θα εξεταστούν όλα τα ζώα συντροφιάς που έχουν οι άστεγοι εντός της Αττικής.

Το Humanity Greece στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού του έργου, ξεκινάει πρόγραμμα στήριξης των ζώων συντροφιάς που έχουν οι άστεγοι πολίτες της χώρας.

Με την συμβολή του κτηνιάτρου Λάζαρου Καρανάσιου και της ομάδας του, θα δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, τα εμβόλια και οι στειρώσεις σε όποιο ζώο χρειαστεί.

Ένα ακόμη βήμα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους και της οικοδόμησης ισχυρών σχέσεων εμπιστοσύνης ανάμεσα μας.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ