ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: Ο όμιλος που συνδράμει στο έργο του Humanity Greece

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκαν την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, τα δύο χρόνια λειτουργίας του Humanity Greece. Τιμώντας την Διεθνή Ημέρα Εθελοντών, 5 Δεκεμβρίου και θέλοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα να αναδείξει την πολύτιμη προσφορά των ανθρώπων που βρέθηκαν για ακόμα μια χρονιά στην πρώτη γραμμή προσφέροντας σημαντικό ανθρωπιστικό έργο, το Humanity Greece φωταγώγησε συμβολικά, σπουδαία μνημεία της χώρας.

Άρθρο της Καθημερινής

Στα χρώματα του Μωβ φωτίστηκαν εμβληματικά μνημεία και γλυπτά της χώρας από τον Δήμο Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, την Β. Εύβοια μέχρι τη Ζάκυνθο και τα ακριτικά νησιά, υπενθυμίζοντας πως όταν ο Άνθρωπος στέκεται δίπλα στον Άνθρωπο, υπάρχει ελπίδα”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οργάνωση έφερε ξανά στο προσκήνιο όλες τις σοβαρές καταστροφές που έχουν υποστεί και υφίστανται μέχρι και σήμερα οι συνάνθρωποί μας από τις επιπτώσεις των κλιματικών φαινομένων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την πολύπλευρη και συγκινητική προσφορά του κόσμου. Εκτός, όμως, από τους εθελοντές τους οποίους τίμηση το Humanity Greece, βράβευσε και επιχειρήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό τους ενδιαφέρον.

Ανάμεσα σε όσους προσφέρουν αδιάκοπα στο δύσκολο και απρόβλεπτο έργο του Humanity Greece, είναι και ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, που αποδεικνύει σταθερά την ενσυναίσθηση και την κοινωνική του ευαισθησία. Για αυτόν τον λόγο τιμήθηκε στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης εορτής του Εθελοντισμού και της βοήθειας που έχει προσφέρει στο Humanity Greece.

H κυρία Μάιρα Πασσιά, Corporate Affairs Manager της εταιρείας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία αυτής της ευγενούς σύμπραξης αλλά και στους μελλοντικούς της στόχους.

Όπως επισήμανε, «βρεθήκαμε δίπλα στο Humanity Greece στις σοβαρές οικολογικές καταστροφές που είχε να αντιμετωπίσει η χώρα μας με τις φωτιές και τις πλημμύρες. Συγκεκριμένα, παρείχαμε οχήματα για την καθημερινή  μεταφορά προϊόντων στους πληγέντες από το Συντονιστικό Κέντρο, καθώς και επιπλέον οχήματα για να διευκολύνουμε τη δράση του σε Ρόδο, Κέρκυρα και Θράκη. Παράλληλα, φροντίζουμε και αναδεικνύουμε το έργο του μέσα από συνεργασίες μας με άλλους Οργανισμούς, Φορείς, Χορηγίες, όπως π.χ. και μέσω της συνεργασίας μας με το Navarino Challenge, αλλά και του προγράμματος “Sharing is Caring”»

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ