Ο αγαπημένος Chef Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει για τον άστεγο πληθυσμό στο Humanity Greece

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece έχει δημιουργήσει την 1η Οικιακή Κοινωνική Κουζίνα, καλύπτοντας σε εβδομαδιαία βάση, φρέσκο φαγητό για 150 άστεγους πολίτες της Αττικής.

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ο γνωστός Chef Γιώργος Τσούλης, μαζί με πλήθος εθελοντών κάθε ηλικίας, έδωσαν το καθιερωμένο ραντεβού στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece και μαγείρεψαν ένα πλήρες θρεπτικό μενού, το οποίο περιλάμβανε σούπα βελουτέ από πιπεριές Φλωρινής, κεφτεδάκια από φακές και λαχανικά, ενώ οι εθελοντές έφτιαξαν και δυναμωτικά μπισκότα με ταχίνι και βρώμη.

tsoulis-cooking2-1

Στόχος όλων όσοι συμμετέχουν σε αυτή την εβδομαδιαία εθελοντική δράση, είναι να επιμεληθούν, να μαγειρέψουν και να διανείμουν το φρέσκο φαγητό στους άστεγους συνανθρώπους μας, προσφέροντας με αγάπη, ό,τι ακριβώς θα έφτιαχναν και στο σπίτι τους.

Με moto «A Κitchen for Good», οι εθελοντές του Humanity Greece αναλαμβάνουν να καλύψουν μία φορά την εβδομάδα την σίτιση 150 συνανθρώπων μας καθώς και το μοίρασμα του φρέσκου vegan
φαγητού στα σημεία που διαμένουν μαζί με τους εθελοντές της ΑΜΚΕ GENESIS HELLAS.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ