Ο Chef Γαβριήλ Νικολαΐδης βρέθηκε στο 1ο μαγείρεμα της χρονιάς του Humanity

Ξεκινώντας την καμπάνια «A kitchen for good» οι εθελοντές του Humanity Greece σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα GENESIS HELLAS, κάθε Δευτέρα απόγευμα (18.00 – 21.00) μαγειρεύουν 100 φρέσκες μερίδες φαγητού για όλους τους άστεγους της Αττικής και συνεχίζουν με το μοίρασμα τους στα σημεία που βρίσκονται οι συνάνθρωποί μας.

Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης επιμελήθηκε το 1ο γεύμα της χρονιάς για τους συνανθρώπους μας σε αστεγία μαγειρεύοντας κριθαράκι κοκκινιστό με κιμά σόγιας. Ο Γαβριήλ καθημερινά μαγειρεύει στην πρωινή εκπομπή “Super Katerina” στον ALPHA.

H εθελοντική οργάνωση Humanity Greece έχει δημιουργήσει το πρώτο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο, στο Μεταξουργείο και στηρίζει σε μηναία βάση πολίτες που χρήζουν άμεσης βοήθειας σε όλη την Ελλάδα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών στις οποίες ανταποκρίνεται το Humanity Greece, με την συμβολή των εθελοντών του, στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της χώρας προσφέροντας την απαραίτητη βοήθεια και στήριξη με αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Κάθε μήνα περισσότερες από 300 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα λαμβάνουν πακέτο στήριξης από τους εθελοντές του Humanity Greece, ενώ φέτος τα Χριστούγεννα πάνω από 1.500 οικογένειες στηρίχθηκαν με πακέτα στήριξης για τα εορταστικά γεύματα μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά του κόσμου σε είδη και αγαθά.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ