Παράδοση ρουχισμού στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece από την Dirty Laundry

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece έλαβε δωρεά 596 τεμαχίων καινούργιου ρουχισμού για όλες τις ηλικίες από την εταιρεία «Dirty Laundry» για τους ωφελούμενους που υποστηρίζονται από το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο σε μηνιαία βάση.

Τα ρούχα στάλθηκαν με τα πακέτα στήριξης ενόψει της καμπάνιας κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όπου ξεπέρασαν τα 1.610 κουτιά σε όλη των χώρα παρέχοντας έτσι τα αγαθά για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι πλήθος οικογενειών που αντιμετωπίζουν χρόνια οικονομικά προβλήματα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών στις οποίες ανταποκρίνεται το Humanity Greece, με την συμβολή των εθελοντών του, στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της χώρας προσφέροντας την απαραίτητη βοήθεια και στήριξη με αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο που δημιουργήθηκε από νέους εθελοντές του Humanity Greece, λειτουργεί για αποθήκευση, συλλογή και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

Λίγα Λόγια για την Dirty Laundry

Η Dirty Laundry είναι εταιρεία μόδας με έδρα στην Ελλάδα. Οι συλλογές της απευθύνονται τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο κοινό λόγω του μινιμαλισμού και της απλότητας που τις χαρακτηρίζει.

Κάθε συλλογή ξεχωρίζει για τα υφάσματα υψηλής ποιότητας και την εξαιρετική δεξιοτεχνία με έμφαση και πάθος στις λεπτομέρειες. Οι αρχές του μοντερνισμού διαφαίνονται στον μοναδικό σχεδιασμό και στην ιδιαίτερη χρωματική παλέτα, απορρίπτοντας τις παραδοσιακές έννοιες του φύλου και της ηλικίας, εξυμνώντας παράλληλα την προσωπική επιλογή του τρόπου ντυσίματος ως μέσο έκφρασης της διαφορετικότητας.

Το όραμα της Dirty Laundry είναι να δημιουργεί μοναδικά, καινοτόμα και κομψά προϊόντα που θα έχουν τη δύναμη να αλλάζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο που ζούμε. Συνδυάζοντας άψογα τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, τις λεπτομέρειες και τη μοναδική συνταγή της Dirty Laundry, πρωταρχικός στόχος είναι η ενδυνάμωση κάθε ανθρώπου ώστε να νιώθει αυτοπεποίθηση και άνεση με τον εαυτό του, όπου κι αν βρίσκεται.

Η σταθερή ανταπόκριση της Dirty Laundry για την κάλυψη αναγκών σε ρουχισμό ευάλωτων συνανθρώπων μας ενδυναμώνει και μας εμψυχώνει. Οι εθελοντές του Humanity Greece ευχαριστούν θερμά και συλλογικά την εταιρεία  και τους ανθρώπους της, για τη σημαντική τους συνεισφορά.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ