Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας: Η SEPTONA στηρίζει τις οικογένειες του Humanity Greece με στοματικά διαλύματα

Η Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, που έχει καθιερωθεί στις 20 Μαρτίου κάθε χρόνο γιορτάζεται φέτος από το Humanity Greece αφού αποστέλλει σε όλο το δίκτυο των ευάλωτων οικογενειών που στηρίζει σταθερά κάθε μήνα, διαλύματα στοματικής υγιεινής δωρεά της εταιρείας SEPTONA.

Οι στοματικές παθήσεις πλήττουν 3,9 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ η παραμελημένη και μη θεραπευμένη οδοντική τερηδόνα πλήττει περίπου το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού (44%).

H SEPTONA στηρίζει το καθημερινό έργο πλήθος εθελοντών που συνδράμουν στην ανακούφιση ευάλωτων πολιτών και οικογενειών της χώρας. Συγκεκριμένα, η SEPTONA απέστειλε:

20 κιβώτια μωρομάντηλα

50 κιβώτια υγρή πούδρα

50 κιβώτια Mouthwash Mint

Το Πρότυπο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο λειτουργεί καθημερινά για αποθήκευση και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

Περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 21 0522 6379
[email protected]

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ