Στήριξη με είδη έκτακτης ανάγκης για τους πληγέντες της Τουρκίας – Συρίας στο Humanity Greece από την ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece ενόψει του φονικού σεισμού στην Τουρκία και την Συρία συλλέγει και αποστέλλει ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους πολίτες. Μέχρι στιγμής έχουν αποσταλεί 10 τόνοι ειδών σε 28 παλέτες με 5 νταλίκες.

Η ΠΛΑΙΣΙΟ ανταποκρίθηκε άμεσα στο έργο μας, με την αποστολή 10 παλετών με είδη έκτακτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας.

Όλα τα είδη συγκεντρώνονται στο 1ο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο της χώρας, Μυλλέρου 76 Μεταξουργείο, ενώ οι αποστολές στις σεισμόπληκτες περιοχές γίνονται σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών στις οποίες ανταποκρίνεται το Humanity Greece, με την συμβολή των εθελοντών του, το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο που δημιουργήθηκε από νέους εθελοντές του Humanity Greece, λειτουργεί για αποθήκευση, συλλογή και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

Λίγα Λόγια για το ΠΛΑΙΣΙΟ

Από το 1969 και για 54 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχει διανύσει μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο «leader» στην ελληνική αγορά, με 24 καταστήματα και service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1500 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 436.000.000€. Η Πλαίσιο θέτει ως βασική προτεραιότητα τη δημιουργία αξίας, την προσφορά γνώσης και την υποστήριξη της εξέλιξης στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς της τον άνθρωπο.

Η άμεση ανταπόκριση της ΠΛΑΙΣΙΟ για την κάλυψη των αναγκών στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο που σταθερά στηρίζει συνανθρώπους σε έκτακτη ανάγκη, μας ενδυναμώνει και μας εμψυχώνει. Οι εθελοντές του Humanity Greece ευχαριστούν θερμά και συλλογικά την εταιρεία  και τους ανθρώπους της, για τη σημαντική τους συνεισφορά.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ