Παπουτσάνης: Χορηγία ατομικών αντισηπτικών Natura για την κάλυψη άμεσων αναγκών μέσω του Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου

Η κορυφαία ελληνική σαπωνοποιία Παπουτσάνης στηρίζει δυναμικά το έργο των εθελοντών προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε αποστολή 10.000 ατομικών αντισηπτικών για να καλύψει  τις ανάγκες των μόνιμων οικογενειών και πολιτών στο δίκτυο ωφελούμενων του Humanity Greece. Πρόκειται για μια ουσιαστική προσφορά, που έρχεται να δώσει άμεση λύση στις συνεχείς αποστολές του οργανισμού καθώς  τα προϊόντα θα αποσταλούν σε 10 ΚΔΑΠ και Δημοτικά σχολεία σε επαρχιακές περιοχές της χώρας που έχουν άμεση ανάγκη.

Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο λειτουργεί για αποθήκευση συλλογή και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής. Σταθερά συνδέει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με τα άτομα που χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας.

Για την Εταιρεία:

Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρεία και μεταξύ των τριών μεγαλύτερων παραγωγών σαπουνιών στην Ευρώπη. Η Παπουτσάνης διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του είδους της στη Νοτιανατολική Ευρώπη και μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη, όπου παράγει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα ατομικής υγιεινής και ομορφιάς σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα επώνυμα προϊόντα της φέρουν τα εμπορικά σήματα Aromatics, Karavaki, Natura, Πράσινο Σαπούνι Παπουτσάνης, Σαπούνι Γλυκερίνης Παπουτσάνης, Olivia Thinks, Olivia, Olive Care, Skin Essentials, Papoutsanis Family, Papoutsanis Baby, Papoutsanis Kids. Παράγει, επίσης, σαπούνια και καλλυντικά για λογαριασμό τρίτων.

Σήμερα, κατέχει σημαντική θέση στην κατηγορία σαπουνιού σε μπάρες, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα. Συνολικά, η Παπουτσάνης παράγει πάνω από 150.000.000 τεμάχια ετοίμου προϊόντος ετησίως και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες.

Οι εθελοντές του Humanity Greece ευχαριστούν θερμά και συλλογικά την ιδιαίτερη συνεισφορά της Papoutsanis SA.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ