Στήριξη του Ασύλου Χρονίων Παθήσεων Παίδων – Κιβωτός Αγάπης Πάτρας

Στα πλαίσια στήριξης μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που στόχο έχουν την ανακούφιση συμπολιτών μας, οι εθελοντές του Humanity Greece μάζεψαν και απέστειλαν με την βοήθεια του κόσμου, ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της Κιβωτού Αγάπης στην Πάτρα.

H “Κιβωτός Αγάπης” παρέχει κλειστή περίθαλψη σε άτομα που χρήζουν άμεσης στήριξης ενώ στεγάζεται στην Πάτρα. H δυναμικότητά της είναι 79 ατόμων καθώς έχει υπό την αιγίδα της, το Άσυλο Χρονίων Παθήσεων Παίδων «ΓΑΛΗΝΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ».

Βασικό στόχο έχει να συνδράμει τις οικογένειες (κυρίως τις πολύτεκνες), αναλαμβάνοντας το βάρος της ανατροφής παιδιών με τόσο σοβαρά προβλήματα και απαλλάσσοντάς τες από το κοινωνικό στίγμα που επηρεάζει τη φυσιολογική ανάπτυξη των υπολοίπων παιδιών της οικογένειας.

Οι εθελοντές του Humanity κατά την διαλογή των αγαθών.

Λειτουργεί δύο τμήματα: ένα τμήμα ανηλίκων που δέχεται παιδιά ηλικίας 1-18 ετών με βαριές νοητικές και σωματικές αναπηρίες και ένα τμήμα ενηλίκων που δέχεται αποκλειστικά τα παιδιά του τμήματος ανηλίκων όταν ενηλικιωθούν. 

Για την ομάδα του Humanity Greece, η αλληλεγγύη και η πρόνοια για όσους έχουν ανάγκη, παραμένει προτεραιότητα, καταβάλλοντας καθημερινή προσπάθεια για ένα ίσο βιοτικό επίπεδο προς όλους.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ