Εθελοντές του HumanityGR καθάρισαν το νέο χώρο του Παλαιοβιβλιοπωλείου Αστέγων

Η ομάδα εθελοντών του Humanity Greece προέβη σε μια κίνηση ανθρωπισμού και αλληλεγγύης συμβάλλοντας στον καθαρισμό και την διαμόρφωση του νεοσύστατου χώρου που θα λειτουργεί επίσημα Το Παλαιοβιβλιοπωλείο Αστέγων.

Το σπουδαίο αυτό εγχείρημα είναι δημιουργία ενός πρώην άστεγου βιβλιοπώλη του κυρίου Λεωνίδα Κουρσούμη. Ο ίδιος, μαζί με άλλους δυο φίλους του, που είχαν έρθει αντιμέτωποι με την ανεργία  κατόρθωσαν να ιδρύσουν μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, με όραμα να βοηθήσουν και άλλους άστεγους.

Πλέον με την συνδρομή απλών εθελοντών και κρατικών μηχανισμών έγινε μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η μετεγκατάσταση σε έναν άριστα διαμορφωμένο χώρο που φιλοδοξεί να καταστεί σημείο αναφοράς και προσφοράς των υπηρεσιών στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Σύντομα ο νέος χώρος  θα είναι στην διάθεση του κοινού για νέες βιβλιογραφικές περιπέτειες! Μέχρι τότε καθημερινά 10.00-15.00 ο κ. Λεωνίδας, υποδέχεται τον κόσμο που επιθυμεί να αφήσει ή να αγοράσει βιβλία στο παλιό στέκι τους, στην Πειραιώς 132 . Στηρίζουμε συλλογικά το σπουδαίο αυτό  έργο  αγοράζοντας βιβλία  με ελάχιστο κόστος και  έχοντας ως  μοναδικό γνώμονα την στήριξη των συνανθρώπων μας.