Το Humanity Greece στηρίζει τα κορίτσια της Στέγης “Μέλισσα” στη Θεσσαλονίκη

Η Ομάδα εθελοντών του Humanity Greece προέβη σε μια κίνηση ανθρωπισμού αποστέλλοντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και είδη υγιεινής για τα παιδιά του ορφανοτροφείου “Μέλισσα” στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, η στέγη Μέλισσα στη Θεσσαλονίκη, στεγάζει και υποστηρίζει κορίτσια ορφανών ή άπορων οικογενειών, ενώ καθημερινά βιώνει τις δυσκολίες της επιβίωσης.

Η στήριξη όμως του Humanity δεν έμεινε μόνο στην παράδοση αγαθών, αλλά πήγε και ένα βήμα παραπέρα καθώς συνομιλήσαμε  με το προσωπικό και τα κορίτσια που μένουν στο σπίτι της Μέλισσας, προκειμένου να μάθουμε αναλυτικά για την καθημερινότητά τους και τις ανάγκες που προκύπτουν.

Οι εθελοντές του Humanity στη στέγη Μέλισσα.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, ανταλλάξαμε με όλους λόγια καρδιάς, αγάπης και ελπίδας. Από την πλευρά τους, τα στελέχη και το διοικητικό προσωπικό ευχαρίστησαν τους εθελοντές μας για την σπουδαία αυτή προσφορά στο Ίδρυμα, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνά η κοινωνία λόγω και της πανδημίας του κορονοϊού.

Μπορείτε να στηρίξετε την “Μέλισσα” και τα κορίτσια της με τους τρόπους που αναγράφονται στην ιστοσελίδα: http://www.stegimelissa.gr/

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ