Τα Public αρωγός στο εθελοντικό έργο του Humanity Greece

Τα Public στηρίζουν το καθημερινό έργο πλήθος εθελοντών που συνδράμουν στην 1η γραμμή στις συνεχείς καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα μας. Συγκεκριμένα, τα Public προσέφεραν όλο τον εξοπλισμό ψύξης για το Πρότυπο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece – μια σημαντική κίνηση, που έρχεται να ολοκληρώσει την αναδιαμόρφωση και την ασφάλεια του χώρου μας, όπου καθημερινά φιλοξενούνται πλήθος εθελοντών για να βοηθούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Το Πρότυπο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο λειτουργεί για αποθήκευση και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

Σε καθημερινή βάση, συνδέει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με τα άτομα που χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας. Οι εθελοντές του Humanity Greece ευχαριστούν θερμά και συλλογικά τα Public και τους ανθρώπους τους για τη σημαντική τους συνεισφορά.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ