Βράβευση για το «HumanityGreece» στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023

Στην ετήσια απονομή των Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, το Humanity Greece τιμήθηκε στον πυλώνα “Κοινωνία” για την συνεχή συμβολή του στην Αντιμετώπιση Κρίσεων στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η εθελοντική ομάδα τιμήθηκε για την «Προσφορά Βοήθειας στους Ανθρώπους στα Πύρινα Μέτωπα όλης της χώρας» ενώ το βραβείο παρέλαβαν οι εθελόντριες της Οργάνωσης, Κωνσταντίνα Ζησοπούλου & Χριστίνα Καράλη οι οποίες συγκινημένες ευχαρίστησαν όλους τους εθελοντές που βρίσκονται πάντοτε στην πρώτη γραμμή.

Ο θεσμός Bravo αποτελεί έναν πολυσυμμετοχικό θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον, συμβάλλοντας στη Δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο! Δίνει έμφαση στην προώθηση ενός συστηματοποιημένου κοινωνικού διαλόγου, με στόχο τη δημιουργία μιας ευρύτερης κουλτούρας για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, με βάση τις πρωτοπόρες πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στη χώρα μας.

Κάθε χρόνο περισσότεροι από 160 Οργανισμοί με 250 πρωτοβουλίες, 350 εκπρόσωποι ακαδημαϊκών, θεσμικών και κοινωνικών φορέων, που απαρτίζουν τις επιστημονικές του επιτροπές συμμετέχουν στο θεσμό αναπτύσσοντας διάλογο και διάδραση με τη συμμετοχή 30.000 μαθητών και 63.000 Ενεργών Πολιτών.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ