Οι εθελοντές του Humanity Greece στηρίζουν τις οικογένειες και τα παιδιά του Συλλόγου Αμυμώνη

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece ανακοινώνει τη σταθερή συνεργασία με τον σύλλογο Αμυμώνη.

Η «Αμυμώνη» είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες. Από το 1993 εξυπηρετεί παιδιά και ενήλικες με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Στόχος είναι η όσο δυνατόν μεγαλύτερη ανεξαρτητοποίηση του κάθε ατόμου στην καθημερινή διαβίωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα παραμένει ο μόνος φορέας που εκπαιδεύει παιδιά & ενήλικες με οπτική & πολλαπλές αναπηρίες. 

Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της Στέγης

Λαμβάνοντας υπόψη την σπουδαιότητα του έργου αλλά και τις συνεχείς ανάγκες, το Humanity Greece με την συμβολή των εθελοντών του στέκεται δίπλα στον σύλλογο προσφέροντας την απαραίτητη βοήθεια και στήριξη με αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Παραδόθηκαν ήδη πακέτα στήριξης τόσο για τα παιδιά που μένουν στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη», όσο για τις οικογένειες που υποστηρίζει η Αμυμώνη τόσα χρόνια.

Οι εθελοντές, ενημερώθηκαν αναλυτικά για την καθημερινότητα των παιδιών στη Στέγη καθώς ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους.

Οι πρωτοβουλίες που υιοθετούμε συνδέονται κυρίως με την επίτευξη των σκοπών των δυο οργανισμών και την επιδίωξη του οράματος για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, με δυνατότητες και προοπτική για όλους.