Οι εθελοντές του Humanity στηρίζουν τα Καταφύγια Ζώων στην Ελλάδα

Οι καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021 επέφεραν, εκτός της περιβαλλοντικής και κοινωνικής καταστροφής, μεγάλες αναταραχές στις τοπικές κοινωνίες σε όλη τη χώρα. Το Humanity Greece, έχοντας συγκεντρώσει μεγάλο όγκο τροφών, φαρμάκων και ειδών για ζώα, τα διέθεσε στο σύνολο τους σε Φιλοζωικά Σωματεία και Οργανισμούς, προς ανακούφιση και φροντίδα όλων των ζώων που έχρηζαν περίθαλψης.

Οι δράσεις έλαβαν χώρα τόσο κατά τη διάρκεια των επειγουσών αναγκών όσο και στο διάστημα που ακολούθησε, ως ένα μέσο ενίσχυσής των οργανώσεων. Οι δωρεές απεστάλησαν στο Φιλοζωικό Σωματείο Make it Pawsible Περιστερίου, στο Καταφύγιο Ζώων Βύρωνα, στη Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού – Αργυρούπολης καθώς και στο Σύλλογο Προστασίας Ζώων Ι.Π. Μεσολογγίου ‘Η ΕΛΠΙΔΑ’.

Παράδοση τροφών, φαρμάκων & ειδών καθαρισμού στο Μεσολόγγι

Οι δωρεές αφορούσαν στην παροχή τροφών, φαρμάκων και υφασμάτων για την φροντίδα των ζώων που είτε επλήγησαν είτε χάθηκαν κατά τη διάρκεια των γεγονότων του Αυγούστου.

Το Humanity Greece κάνει ανοικτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες και φορείς να συνδράμουν στο δύσκολο έργο των Φιλοζωικών Σωματείων και να στηρίξουν στην φύλαξη και περίθαλψη όλων των ζώων.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ