Συνεργασία Humanity GR – Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Στα πλαίσια της δραστηριότητας του Humanity Greece και της ταχείας ανταπόκρισής του στις προκύπτουσες ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργο Σταμάτη και την υπεύθυνη της ομάδας του Humanity Greece κα Γεωργία Παράσχου.

Η παρουσία του Humanity Greece, τόσο στις περιβαλλοντικές καταστροφές των προηγούμενων μηνών, όσο και σε καθημερινό επίπεδο, οδήγησε στην έναρξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου, σχετικού με τα ζητήματα ευπαθών ομάδων και την σημαντικότητα για άμεση στήριξή τους.

Τα θέματα των ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες αλλά και των πολιτών που χρήζουν άμεσης κοινωνικής στήριξης, τίθενται ως προτεραιότητα, με στόχο τη συνέργεια φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών και του Κράτους ώστε να επιφέρουν θετικά αποτελέσματα.

Στο άμεσο διάστημα οι εθελοντές του Humanity με το επιτελείο της Γενικής Γραμματείας, θα επισκεφθούν δομές καταπολέμησης της φτώχειας εντός και εκτός Αττικής ώστε να καταγραφούν και να καλυφθούν οι ανάγκες των συμπολιτών μας.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ