Το Humanity Greece συμμετέχει στα Eco Panel της 1ης Πράσινης Έκθεσης – Attica Green Expo

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5 Ιουνίου, γιορτάζουμε την φετινή ημέρα στην 1η Πράσινη έκθεση «Attica Green Expo» που θα διεξαχθεί στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος, την Παρασκευή 3 & το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βραδύ.

Κύριος στόχος της έκθεσης «Δράσε με Οικολογική Συνείδηση» είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα, η ενημέρωση για το θετικό οικολογικό αντίκτυπο αλλά και η ανάδειξη της προσπάθειας των εταιρειών, των φορέων και της ΚτΠ που θα πλαισιώσουν το διήμερο με καινοτόμες δράσεις και πρακτικές που αφορούν την προστασία του πλανήτη μας.

Το Humanity Greece θα δώσει το παρών στη συζήτηση με θέμα “Διαχείριση Αγαθών σε έκτακτες ανάγκες” μαζί με τους Γιατρούς του Κόσμου και την ομάδα Σύμπλευσης.

Η σημαντική αυτή έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα του Πράσινου Ταμείου, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, του Υπουργείου Εσωτερικών, του ΕΟΑΝ, της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, της Περιφέρειας Αττικής, της ΚΕΔΕ, της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» αλλά και του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας θέτει νέες βάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος στη σύγχρονη εποχή.

Η 1η Πράσινη Έκθεση θα φιλοξενεί και τις δύο ημέρες στελέχη από επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς για την ανάπτυξη συζητήσεων σχετικά με την βιώσιμη ανάπτυξη, την διαχείριση αγαθών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, την ανακύκλωση, την δεντροφύτευση μέχρι και τα οφέλη του Vegan τρόπου ζωής.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ