ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ

“A Kitchen For Good”

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece δημιούργησε την 1η Οικιακή Κοινωνική Κουζίνα εντός του Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου (ΕΣΚ) της χώρας, καλύπτοντας σε εβδομαδιαία βάση φρέσκο φαγητό για τους άστεγους πολίτες της Αττικής.

Ξεκινώντας την καμπάνια «A Kitchen for Good», οι εθελοντές του Humanity Greece αναλαμβάνουν να καλύψουν μια φορά την εβδομάδα, πιο συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα απόγευμα, την σίτιση 100+ συνανθρώπων μας καθώς και το μοίρασμα του φρέσκου φαγητού στα σημεία που διαμένουν, σε συνεργασία με τους εθελοντές της ΑΜΚΕ Genesis Hellas.

Vegan Menu 🍃

Στόχος της μεγάλης ομάδας εθελοντών που επιμελούνται σε εβδομαδιαία βάση, να μαγειρέψουν και να διανείμουν το φρέσκο φαγητό στους άστεγους συνανθρώπους μας, είναι να προσφέρουν ό,τι ακριβώς θα έφτιαχναν και στο σπίτι τους:

“Αγνά υλικά, τις καλύτερες πρώτες ύλες, περιποιημένες μερίδες με αγάπη και σεβασμό προς τον άνθρωπο που θα γευτεί το φαγητό”

Μέχρι το τέλος του 2023 θα έχουν δοθεί 5.100 μερίδες φαγητού.

ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ

Στέλνοντας κάθε πακέτο στήριξης, ενισχύουμε την βιοποριστική εξέλιξη των παιδιών και των οικογενειών τους. Μέχρι να μην υπάρχει ο όρος “φτώχεια” θα συνεχίζουμε για μια ισότιμη Κοινωνία.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ